Snelle reactie en levering
Van interieur tot huisstijl
Speciale aandacht bij ieder product

FOTOBEHANG VAN EEN EIGEN FOTO

Fotobehang van je eigen foto geeft een zeer persoonlijke uitstraling aan je interieur en is ook ideaal als fotowand op kantoor. Bij Boost reclame in Poeldijk, gelegen in het Westland, zorgen we ervoor dat je optimaal geniet van je fotobehang als fotowand, want wij leveren dit in één stuk bij jou thuis of op kantoor. Dit textielbehang, zoals het ook wel genoemd wordt, is zeer sterk en krasbestendig. Ook is het fotobehang afneembaar met een vochtige doek. Wil je een foto op behang laten drukken, maar heb je geen geschikte eigen foto van een bijzonder moment voor het fotobehang? Kies dan één van de vele foto’s uit onze uitgebreide database.

KIES VOOR FOTOBEHANG VAN JE EIGEN FOTO, GEPLAATST DOOR EEN SPECIALIST UIT HET WESTLAND

Ben je aan nieuw behang toe dat past bij prachtige plexiglas schilderijen? Of ga je verhuizen en wil je je nieuwe huis voorzien van mooi behang dat nét even anders is? Kies dan voor fotobehang van je eigen foto en creëer je eigen sfeer. Doordat je zelf precies kiest hoe je textielbehang eruit komt te zien, past het altijd prachtig in je interieur en voldoet het behang aan al je verwachtingen. Ook wordt het behang op een vakkundige manier aangebracht, zodat je profiteert van een strak resultaat. Je ziet, een foto op behang laten drukken biedt alleen maar voordelen! Fotobehang, of een complete fotowand, is ook geschikt voor interieurstyling bij bedrijven, zoals een kantoor in de omgeving van het Westland. Laat bijvoorbeeld je logo erop drukken zodat je bedrijf een professionele uitstraling krijgt.

SCHAKEL ONS IN VOOR HET FOTOBEHANG OF DE FOTOWAND IN JE HUIS OF KANTOOR

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een foto op behang wilt laten drukken, bijvoorbeeld voor een fotowand in jouw kantoor in het Westland. Wij denken met je mee, zodat de kwaliteit en de verhoudingen van jouw eigen foto optimaal zijn voor het maken van fotobehang. Wil je advies? Neem contact met ons op via 0174-212 272, info@boostreclame.nl of het contactformulier. Bekijk ons portfolio voor inspiratie en vraag naar de mogelijkheden voor het laten drukken van jouw eigen foto op behang!

Fotobehang

Er zijn geen projecten in deze categorie.