Bedrijfskleding laten bedrukken

Home » Bedrijfskleding laten bedrukken

Door bedrijfskleding te laten bedrukken, krijgen je medewerkers een representatieve uitstraling die in lijn is met de huisstijl van jouw bedrijf. Het laten bedrukken van bedrijfskleding kan op meerdere soorten stoffen en kledingstukken, zeker wanneer je onze specialisten uit het Westland inschakelt. Vraag ons zeker om advies!

LAAT BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN IN DE HUISSTIJL VAN JOUW BEDRIJF IN REGIO WESTLAND

Boost reclame, gevestigd in Poeldijk in het Westland, bedrukt bedrijfskleding voor veel verschillende bedrijven. Denk hierbij aan bouwbedrijven, interieurbedrijven en communicatiebedrijven. Zo werken wij voor zowel kleine als grote bedrijven. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf, passend binnen jouw budget. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor wij je van gedegen advies voorzien en jouw bedrijf een goede uitstraling krijgt dankzij een goede huisstijl en logo. Bij ons profiteer je van het complete pakket, want wij leveren bedrijfskleding in alle soorten, maten en hoeveelheden die jij nodig hebt.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR PERSOONLIJK ADVIES

Kun je wel wat persoonlijk advies gebruiken bij het laten bedrukken van bedrijfskleding en ben je gevestigd in de omgeving van het Westland? Of wil je ook je bedrijfsauto’s laten bedrukken of gevelreclame laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. Stuur een e-mail naar info@boostreclame.nl met je vragen, bel naar 0174-212 272 of vul het contactformulierL in. We beantwoorden graag je vragen en brengen ook een vrijblijvende offerte voor je uit. Vervolgens profiteer je van onze snelle levering.

 

 

Ons werk

WIE ZIJN WIJ? WIJ ZIJN BOOST RECLAME!

Een reclamebureau dat werkt. Boost reclame is een veelzijdig en creatief reclamebureau en ontwerpbureau gevestigd in Poeldijk, het Westland. Voor reclamemiddelen die professioneel én van deze tijd zijn, zit je bij ons goed. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een te gekke autobelettering, gevelreclame of bedrijfskleding. Kortom: wij bieden het gehele pakket. Onze kracht is een uitstraling creëren die respons oplevert. Daardoor helpen we je jouw bedrijf te laten groeien. En dat doen we graag.

Raymond Duijnisveld

Raymond Duijnisveld

Grafisch vormgever

Na de opleiding Grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum te Rotterdam heb ik samen met collega Wouter de Geus de stap gemaakt om een eigen reclame bureau te beginnen. Wij zijn eind 2010 begonnen met Boost reclame. Ik ben opgegroeid in het Westland met de Westlandse werkmentaliteit in een ondernemersfamilie dus weet van aanpakken.

Wouter de Geus

Wouter de Geus

Grafisch vormgever

Mijn naam is Wouter de Geus en ben sinds 2010 een van de drijvende krachten achter Boost reclame. Van jongs af aan hou ik me al bezig met design en ontwerp! Ik ben een aanpakker en kan niet wachten om een mooi eindproduct voor je af te leveren.

KLAAR OM MET ONS AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Neem contact met ons op
Volg ons