Bedrijfskleding bedrukken

Home » Bedrijfskleding bedrukken

Door bedrijfskleding te laten bedrukken, of er een logo of tekst op te laten borduren, krijgen je medewerkers een representatieve uitstraling die in lijn is met jouw huisstijl. Het laten bedrukken van bedrijfskleding kan op meerdere soorten stoffen. Tevens heb je de keuze uit veel verschillende soorten kleding. We kunnen de kleding zowel bedrukken als borduren, we adviseren je hier graag over.

BEDRIJFSKLEDING LATEN BEDRUKKEN OF BORDUREN VOOR VERSCHILLENDE BEDRIJVEN

Boost reclame, gevestigd in Poeldijk in het Westland, bedrukt en borduurt bedrijfskleding voor veel verschillende bedrijven. Denk hierbij aan bouwbedrijven, interieurbedrijven en communicatiebedrijven. Zo werken wij voor zowel kleine als grote bedrijven. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf, die past binnen jouw budget. Uiteraard denken wij graag met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor wij je van gedegen advies kunnen voorzien en jouw bedrijf een goede uitstraling krijgt Het borduren van een tekst of een logo geeft jouw bedrijfskleding namelijk een luxe uitstraling. Ook hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heeft iedere methode zijn voordelen en is er ook voor jouw bedrijf een passende oplossing. Bij ons in Poeldijk (in de gemeente Westland) profiteer je van het complete pakket, want wij kunnen ook de bedrijfskleding waarop je jouw logo laat drukken of borduren voor je leveren.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR PERSOONLIJK ADVIES

Kun je wel wat persoonlijk advies gebruiken bij het laten bedrukken of borduren van bedrijfskleding? Of wil je ook je bedrijfsauto’s laten bedrukken of gevelreclame laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. Stuur een e-mail naar info@boostreclame.nl met je vragen, bel naar 0174-212 272, of vul het contactformulier in. We beantwoorden graag je vragen en brengen ook een vrijblijvende offerte voor je uit. Vervolgens profiteer je van onze snelle levering.

 

 

Ons werk

WIE ZIJN WIJ? WIJ ZIJN BOOST RECLAME!

Een reclamebureau dat werkt. Boost reclame is een veelzijdig en creatief reclamebureau en ontwerpbureau gevestigd in Poeldijk, het Westland. Voor reclamemiddelen die professioneel én van deze tijd zijn, zit je bij ons goed. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een te gekke autobelettering, gevelreclame of bedrijfskleding. Kortom: wij bieden het gehele pakket. Onze kracht is een uitstraling creëren die respons oplevert. Daardoor helpen we je jouw bedrijf te laten groeien. En dat doen we graag.

Raymond Duijnisveld

Raymond Duijnisveld

Grafisch vormgever

Na de opleiding Grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum te Rotterdam heb ik samen met collega Wouter de Geus de stap gemaakt om een eigen reclame bureau te beginnen. Wij zijn eind 2010 begonnen met Boost reclame. Ik ben opgegroeid in het Westland met de Westlandse werkmentaliteit in een ondernemersfamilie dus weet van aanpakken.

Wouter de Geus

Wouter de Geus

Grafisch vormgever

Mijn naam is Wouter de Geus en ben sinds 2010 een van de drijvende krachten achter Boost reclame. Van jongs af aan hou ik me al bezig met design en ontwerp! Ik ben een aanpakker en kan niet wachten om een mooi eindproduct voor je af te leveren.

KLAAR OM MET ONS AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Neem contact met ons op
Volg ons