Gevelreclame

Een van de meest effectieve vormen van reclame is gevelreclame. Hiermee bereik je namelijk veel passanten die voorbij je pand lopen en rijden. Maar hoe zorg je ervoor dat je gevelreclame opvalt in een steeds drukker straatbeeld? Hier biedt Boost reclame de oplossing voor. Boost reclame zorgt er graag voor dat ook de reclame aan jouw gevel goed opvalt. Dit doen we door het gebruik van een opvallend ontwerp en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten.

Kies uit verschillende vormen van gevelreclame

Bij gevelreclame denk je wellicht direct aan reclameborden. Er zijn steeds meer reclameborden in het straatbeeld, het verkeer is steeds drukker en ook de gevelreclame wordt steeds opvallender. Gelukkig zijn er steeds meer manieren van gevelreclame om op te vallen in dit drukke straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een banner die aan de gevel gehangen kan worden of aan letters van kunststof waarmee je bedrijfsnaam of reclameboodschap op jouw gevel prijkt. Hiervoor zijn verschillende kleuren en stijlen denkbaar.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Gevelreclame is denkbaar in veel verschillende vormen. Hierdoor zijn er voor uw bedrijf ook veel mogelijkheden op dit gebied. Hierover denken wij graag met je mee. Wil je bijvoorbeeld ook bedrijfskleding in dezelfde stijl? Neem voor overleg contact met ons op door te bellen naar 0174-212 272. Ook kun je een e-mail sturen naar info@boostreclame.nl of gebruikmaken van ons contactformulier.

Ons werk

KLAAR OM MET ONS AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Neem contact met ons op
Volg ons