Interieurstyling

Home » Interieurstyling

Door goede interieurstyling zorg je ervoor dat jouw ruimte één geheel vormt, zeker wanneer je dit overlaat aan dé specialist in de wijde omgeving van het Westland: Boost reclame. Wij hebben jarenlange ervaring met het optimaal inrichten van zowel particuliere als bedrijfsruimtes, waarbij we altijd de juiste tonen weten te raken op het gebied van styling. Wat wil jij uitstralen naar jouw bezoekers?

Maak de ruimte visueel aantrekkelijk met professionele interieurstyling in het Westland

Onze visuele kunstwerken geven een extra dimensie aan jouw interieur en geven een extra boost aan de rest van de styling. Laat bijvoorbeeld fotobehang plaatsen van een eigen foto, zodat je permanent een herinnering in huis hebt hangen. Wil je de wachtruimte in jouw pand onder handen nemen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor schilderijen op plexiglas voor meer warmte en karakter in de ruimte. Deze worden op maat ontworpen en gedrukt bij onze vestiging in Poeldijk (het Westland), zodat het perfect bij de interieurstyling van jouw woning of de gevelreclame van jouw bedrijf past.

Vraag meer informatie aan over het aankleden van jouw interieur

Bij Boost reclame in Poeldijk zetten we graag een extra stap voor onze opdrachtgevers. Bij interieurstyling gaan wij met jou in gesprek zodat de aankleding van jouw woning of bedrijf in de wijde omgeving van het Westland écht voldoet aan jouw wensen. Wij geven je graag meer informatie omtrent de mogelijkheden. Maak je interesse kenbaar door te bellen naar 0174-212 272, een e-mail te sturen naar info@boostreclame.nl of het contactformulier in te vullen.

Ons werk

WIE ZIJN WIJ? WIJ ZIJN BOOST RECLAME!

Een reclamebureau dat werkt. Boost reclame is een veelzijdig en creatief reclamebureau en ontwerpbureau gevestigd in Poeldijk, het Westland. Voor reclamemiddelen die professioneel én van deze tijd zijn, zit je bij ons goed. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een te gekke autobelettering, gevelreclame of bedrijfskleding. Kortom: wij bieden het gehele pakket. Onze kracht is een uitstraling creëren die respons oplevert. Daardoor helpen we je jouw bedrijf te laten groeien. En dat doen we graag.

Raymond Duijnisveld

Raymond Duijnisveld

Grafisch vormgever

Na de opleiding Grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum te Rotterdam heb ik samen met collega Wouter de Geus de stap gemaakt om een eigen reclame bureau te beginnen. Wij zijn eind 2010 begonnen met Boost reclame. Ik ben opgegroeid in het Westland met de Westlandse werkmentaliteit in een ondernemersfamilie dus weet van aanpakken.

Wouter de Geus

Wouter de Geus

Grafisch vormgever

Mijn naam is Wouter de Geus en ben sinds 2010 een van de drijvende krachten achter Boost reclame. Van jongs af aan hou ik me al bezig met design en ontwerp! Ik ben een aanpakker en kan niet wachten om een mooi eindproduct voor je af te leveren.

KLAAR OM MET ONS AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Neem contact met ons op
Volg ons