Fotobehang van een eigen foto

Home » Fotobehang van een eigen foto

Fotobehang van je eigen foto geeft een zeer persoonlijke uitstraling aan je interieur en is ook ideaal als fotowand op kantoor. Bij Boost reclame in Poeldijk (gelegen in het Westland) zorgen we ervoor dat je optimaal geniet van je fotobehang als fotowand, want wij leveren dit in één stuk bij jou thuis of op kantoor. Dit textielbehang, zoals het ook wel genoemd wordt, is zeer sterk en krasbestendig. Ook is het fotobehang afneembaar met een vochtige doek. Wil je een foto op behang laten drukken, maar heb je geen geschikte eigen foto van een bijzonder moment voor het fotobehang? Kies dan één van de vele foto’s uit onze uitgebreide database.

KIES VOOR FOTOBEHANG VAN JE EIGEN FOTO, GEPLAATST DOOR EEN SPECIALIST UIT HET WESTLAND

Ben je aan nieuw behang toe dat past bij prachtige plexiglas schilderijen? Of ga je verhuizen en wil je je nieuwe huis voorzien van mooi behang dat nét even anders is door een nieuwe interieurstijl te kiezen? Kies dan voor fotobehang van je eigen foto en creëer je eigen sfeer. Doordat je zelf precies kiest hoe je textielbehang eruit komt te zien, past het altijd prachtig in je interieur en voldoet het behang aan al je verwachtingen. Ook wordt het behang op een vakkundige manier aangebracht, zodat er een strak resultaat gecreëerd wordt. Je ziet, een foto op behang laten drukken biedt alleen maar voordelen! Fotobehang, of een complete fotowand, is ook geschikt voor plaatsing bij bedrijven, zoals een kantoor in de omgeving van het Westland. Laat bijvoorbeeld je logo erop drukken zodat je bedrijf een professionele uitstraling krijgt. Wij bieden bovendien nog veel meer zakelijke diensten, zoals het laten maken van een professionele website.

SCHAKEL ONS IN VOOR HET FOTOBEHANG OF DE FOTOWAND IN JE HUIS OF KANTOOR

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een foto op behang wilt laten drukken, bijvoorbeeld voor een fotowand in jouw kantoor in het Westland. Wij denken met je mee, zodat de kwaliteit en de verhoudingen van jouw eigen foto optimaal zijn voor het maken van fotobehang. Wil je advies? Neem contact met ons op via 0174-212 272, info@boostreclame.nl of het contactformulier. Bekijk ons portfolio voor inspiratie en vraag naar de mogelijkheden voor het laten drukken van jouw eigen foto op behang!

Ons werk

WIE ZIJN WIJ? WIJ ZIJN BOOST RECLAME!

Een reclamebureau dat werkt. Boost reclame is een veelzijdig en creatief reclamebureau en ontwerpbureau gevestigd in Poeldijk, het Westland. Voor reclamemiddelen die professioneel én van deze tijd zijn, zit je bij ons goed. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een te gekke autobelettering, gevelreclame of bedrijfskleding. Kortom: wij bieden het gehele pakket. Onze kracht is een uitstraling creëren die respons oplevert. Daardoor helpen we je jouw bedrijf te laten groeien. En dat doen we graag.

Raymond Duijnisveld

Raymond Duijnisveld

Grafisch vormgever

Na de opleiding Grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum te Rotterdam heb ik samen met collega Wouter de Geus de stap gemaakt om een eigen reclame bureau te beginnen. Wij zijn eind 2010 begonnen met Boost reclame. Ik ben opgegroeid in het Westland met de Westlandse werkmentaliteit in een ondernemersfamilie dus weet van aanpakken.

Wouter de Geus

Wouter de Geus

Grafisch vormgever

Mijn naam is Wouter de Geus en ben sinds 2010 een van de drijvende krachten achter Boost reclame. Van jongs af aan hou ik me al bezig met design en ontwerp! Ik ben een aanpakker en kan niet wachten om een mooi eindproduct voor je af te leveren.

KLAAR OM MET ONS AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Neem contact met ons op
Volg ons