Fotobehang van eigen foto

Home » Fotobehang van eigen foto

Fotobehang van je eigen foto geeft een zeer persoonlijke uitstraling aan je interieur en is ook ideaal als fotowand op kantoor. Met dit behang kijk je altijd terug op een mooie herinnering, een mooi moment of een speciale gebeurtenis. Bij Boost reclame uit Poeldijk (het Westland) zorgen we ervoor dat je optimaal geniet van je fotobehang, want wij leveren dit in één stuk. Dit textielbehang, zoals het ook wel genoemd wordt, is zeer sterk en krasbestendig. Ook is het fotobehang afneembaar met een vochtige doek. Ideaal als er een vlekje op zit; je veegt het er zo vanaf! Wil je een foto op behang laten drukken, maar heb je geen geschikte eigen foto van een bijzonder moment voor het fotobehang? Kies dan één van de vele foto’s uit onze uitgebreide database.

KIES VOOR FOTOBEHANG VAN JE EIGEN FOTO

Ben je aan nieuw behang toe? Of ga je verhuizen en wil je je nieuwe huis voorzien van mooi behang dat nét even anders is? Kies dan voor fotobehang van je eigen foto en creëer je eigen sfeer in huis. Doordat je zelf precies kiest hoe je textielbehang eruit komt te zien, past het altijd prachtig in je interieur en voldoet het behang altijd aan al je verwachtingen. Ook wordt het behang op een vakkundige manier aangebracht, zodat er een strak resultaat gecreëerd wordt. Je ziet: een foto op behang laten drukken biedt alleen maar voordelen! Fotobehang, of een fotowand, is ook geschikt voor bedrijven, zoals een kantoor. Laat bijvoorbeeld je logo erop drukken zodat je bedrijf een professionele uitstraling krijgt. Wij bieden bovendien nog veel meer zakelijke diensten, zoals het laten maken van een professionele website.

SCHAKEL ONS IN VOOR HET FOTOBEHANG OF DE FOTOWAND IN JE HUIS OF KANTOOR

Wanneer je een foto op behang wilt laten drukken, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo moet de foto zeer scherp zijn, aangezien deze sterk vergroot wordt. Ook de verhoudingen van de foto spelen een rol. Daarom denken wij graag met je mee. Wil je liever geen persoonlijke foto gebruiken? Dan hebben wij een beeldbank waar je foto’s uit kunt kiezen. Neem voor advies contact op met ons kantoor in Poeldijk (het Westland). Dit kan telefonisch via 0174-212 272 of stuur een e-mail naar info@boostreclame.nl. Ook is er de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Bekijk ons portfolio voor inspiratie en vraag naar de mogelijkheden voor het laten drukken van jouw eigen foto op behang! Het fotobehang van je eigen foto, of de fotowand op kantoor of thuis, is dan snel een feit.

Ons werk

WIE ZIJN WIJ? WIJ ZIJN BOOST RECLAME!

Een reclamebureau dat werkt. Boost reclame is een veelzijdig en creatief reclamebureau en ontwerpbureau gevestigd in Poeldijk, het Westland. Voor reclamemiddelen die professioneel én van deze tijd zijn, zit je bij ons goed. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een te gekke autobelettering, gevelreclame of bedrijfskleding. Kortom: wij bieden het gehele pakket. Onze kracht is een uitstraling creëren die respons oplevert. Daardoor helpen we je jouw bedrijf te laten groeien. En dat doen we graag.

Raymond Duijnisveld

Raymond Duijnisveld

Grafisch vormgever

Na de opleiding Grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum te Rotterdam heb ik samen met collega Wouter de Geus de stap gemaakt om een eigen reclame bureau te beginnen. Wij zijn eind 2010 begonnen met Boost reclame. Ik ben opgegroeid in het Westland met de Westlandse werkmentaliteit in een ondernemersfamilie dus weet van aanpakken.

Wouter de Geus

Wouter de Geus

Grafisch vormgever

Mijn naam is Wouter de Geus en ben sinds 2010 een van de drijvende krachten achter Boost reclame. Van jongs af aan hou ik me al bezig met design en ontwerp! Ik ben een aanpakker en kan niet wachten om een mooi eindproduct voor je af te leveren.

KLAAR OM MET ONS AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Neem contact met ons op
Volg ons