Fotobehang van eigen foto

Fotobehang van je eigen foto geeft een zeer persoonlijke uitstraling aan je interieur. Zo kun je altijd terugkijken op een mooie herinnering, een mooi moment of een speciale gebeurtenis. Bij Boost reclame zorgen we ervoor dat je optimaal geniet van je fotobehang, want wij leveren dit in één stuk. Dit textielbehang, zoals het ook wel genoemd wordt, is zeer sterk en krasvast. Ook is het fotobehang afneembaar met een vochtige doek. Ideaal als er een vlekje op zit, je veegt het er zo vanaf.
Wil je een foto op behang laten drukken, maar heb je geen geschikte eigen foto om je foto op behang te laten drukken? Kies dan één van de vele foto’s uit onze uitgebreide database.

Kies voor fotobehang van je eigen foto

Ben je aan nieuw behang toe? Of ga je verhuizen en wil je je nieuwe huis voorzien van mooi behang dat nét even anders is? Kies dan voor fotobehang van je eigen foto en creëer je eigen sfeer in huis. Doordat je zelf precies kiest hoe je textielbehang eruit komt te zien, past het altijd in je interieur en voldoet het behang altijd aan je verwachtingen. Ook wordt het behang op een vakkundige manier aangebracht, zodat er een strak resultaat gecreëerd wordt. Je ziet, een foto op behang laten drukken biedt alleen maar voordelen! Fotobehang is ook geschikt voor bedrijven. Laat bijvoorbeeld je logo erop drukken zodat je een professionele uitstraling hebt. Wij bieden bovendien nog veel meer zakelijke diensten, zoals het laten maken van een professionele website.

Wij denken graag met je mee over het fotobehang van je eigen foto

Wanneer je een foto op behang wilt laten drukken, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo moet de foto zeer scherp zijn aangezien deze sterk vergroot moet worden. Ook de verhoudingen van de foto spelen een rol. Daarom denken wij graag met je mee. Ook hebben wij een beeldbank waar je foto’s uit kan kiezen. Neem voor advies contact met ons op via 0174-212 272 of stuur een e-mail naar info@boostreclame.nl. Ook is er de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Vraag naar de mogelijkheden van het laten drukken van jouw eigen foto op behang!

 

 

Ons werk

KLAAR OM MET ONS AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Neem contact met ons op
Volg ons