Schilderijen op plexiglas

Home » Schilderijen op plexiglas

Onze schilderijen van plexiglas zijn een unieke manier om jouw ruimte aan te kleden. Dit strakke materiaal zorgt voor een heldere en kleurrijke afbeelding van hoge kwaliteit. Ontdek zelf hoe kunst op plexiglas bij jouw interieur past.

Redenen om te kiezen voor schilderijen van plexiglas in jouw interieur

Schilderijen van plexiglas zijn de ideale manier om diepte terug te laten komen in je interieur, zónder het risico op slijtage. Het materiaal is namelijk krasbestendig én stootvast, waardoor er geen beschadigingen op het schilderij komen en deze bovendien eenvoudig te reinigen is. Daarnaast is plexiglas lichtdoorlatend waardoor de kleuren optimaal tot hun recht komen. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen kiezen voor schilderen van plexiglas, zoals ook in ons portfolio te zien is! Wil je liever geen schilderijen van plexiglas ophangen? Dan hebben we ook nog andere mogelijkheden beschikbaar voor aankleding van je ruimte, zoals fotobehang van een eigen foto. Wij zorgen ervoor dat op zakelijk gebied alles past bij je huisstijl en logo, zodat online én offline aanwezigheid op één lijn liggen met elkaar.

Vraag raad aan onze creatieve koppen

Bij ons reclamebureau in Poeldijk staat creativiteit voorop. Dit geldt voor het maken van reclame-uitingen, maar ook zeker voor interieurstyling van jouw ruimte. Wil je weten of schilderijen van plexiglas geschikt zijn voor jouw ruimte? Onze creatieve koppen helpen je graag verder. Neem contact met ons op. Bel naar 0174-212 272, stuur een e-mail naar info@boostreclame.nl of vul het contactformulier in.

Ons werk

WIE ZIJN WIJ? WIJ ZIJN BOOST RECLAME!

Een reclamebureau dat werkt. Boost reclame is een veelzijdig en creatief reclamebureau en ontwerpbureau gevestigd in Poeldijk, het Westland. Voor reclamemiddelen die professioneel én van deze tijd zijn, zit je bij ons goed. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een te gekke autobelettering, gevelreclame of bedrijfskleding. Kortom: wij bieden het gehele pakket. Onze kracht is een uitstraling creëren die respons oplevert. Daardoor helpen we je jouw bedrijf te laten groeien. En dat doen we graag.

Raymond Duijnisveld

Raymond Duijnisveld

Grafisch vormgever

Na de opleiding Grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum te Rotterdam heb ik samen met collega Wouter de Geus de stap gemaakt om een eigen reclame bureau te beginnen. Wij zijn eind 2010 begonnen met Boost reclame. Ik ben opgegroeid in het Westland met de Westlandse werkmentaliteit in een ondernemersfamilie dus weet van aanpakken.

Wouter de Geus

Wouter de Geus

Grafisch vormgever

Mijn naam is Wouter de Geus en ben sinds 2010 een van de drijvende krachten achter Boost reclame. Van jongs af aan hou ik me al bezig met design en ontwerp! Ik ben een aanpakker en kan niet wachten om een mooi eindproduct voor je af te leveren.

KLAAR OM MET ONS AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Neem contact met ons op
Volg ons